Yhteystiedot

Rengasmarket Pirkkala

 

Aukioloajat

 • 06.00-21.00
 • 08.00-17.00
 • Sopimuksen mukaan

RENGASMARKET PIRKKALA

Pirkkalan Teboilin historia alkaa jo vuodesta 1982 ja siitä 30 vuotta myöhemmin vuodesta 2012 lähtien yrityksen toimintaa on jatkettu toisessa polvessa.

Iloiseen asiakaspalveluun panostavan huoltoaseman tarjonta on muodostunut vuosien varrella varsin laajaksi. Autoilijoille on tarjolla monenlaisia huoltopalveluja: määräaikaishuollot ja -korjaukset, tuulilasien paikkaukset sekä uusien lasien myynti ja asennus. Palveluun kuuluvat myös akut, lamput ja pyyhkijänsulat vaihtotöineen.

Vuonna 2014 Teboil Pirkkala aloitti Rengasmarket-ketjun kanssa yhteistyön ja edustettuna ovat rengasmerkit Continental, Gislaved ja Barum. Lisäksi tarjolla on rengashotellin palvelut.

Autopesut hoituvat huoltoaseman nykyaikaisella Tammermaticin kalustolla, joka edustaa alansa ehdotonta huippua.

Myymälän puolelta voi ostaa muun muassa maitotuotteita, makeisia ja kylmiä virvokkeita. Hyllystä löytyy myös autotarvikkeita ja kemikaaleja. Myös nestekaasun myynti kuuluu palveluumme.

Kahviosta löytyy monet herkut ja eväät aina itse tehdyistä sämpylöistä maan mainioihin Texas Pete Hot Wings -annoksiin. Ruoat saa myös lounaspakettina klo 10-15 välillä. Kaikkia ruoka-annoksia saa tilattua myös mukaan otettavaksi.

 

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe (pakollinen)

  Viesti

  Käyttämällä tätä lomaketta hyväksyt tämän sivuston tietojen tallentamisen ja käsittelyn.